GARNALENSHOP
GENT • Garnalen shop is een speciaalzaak gespecialiseerd in het kweken en verkopen van dwerggarnalen, dwergkreeftjes en klein blijvende vissen voor in het nanoaquarium.
Sinds enkele jaren zijn de nanoaquariums erg populair geworden, het zijn boeiende onderwaterlandschappen in klein formaat. Toch heeft het nanoaquarium ook nadelen, want het kleine watervolume reageert sneller op een verkeerde verzorging.

Met dertig jaar ervaring als voormalig oprichter en uitbater van 't dierenhuisje en van Belgian Cichlids Import ( B.C.I ) ben ik momenteel als hobbykweker al een aantal jaren intensief aan het kweken met allerlei soorten ongewervelde waterdieren, zoals dwerggarnalen, dwergkreeftjes en met klein blijvende vissen. Hierbij let ik enorm op de kwaliteit van deze dieren. Ik tracht steeds om de mooist gekleurde dieren apart te houden. Op deze manier heb ik door de jaren heen gezonde en prachtige kleurvaste stammen weten te kweken. Onze eigen kweek worden aangevuld met kweek van hobby- en professionele kwekers.

De garnalen die wij verkopen zijn 1 a 1,5 cm groot en zijn dan ongeveer 3 maanden oud, dan zijn ze nog niet zo stressgevoelig als volwassen garnalen.

Deze ongewervelde waterdieren worden gehouden in ¾ leidingwater en ¼ regenwater, bij een Totale hardheid van 5 GH en een Carbonaat hardheid van 3 KH, een Zuurgraad van 7 – 7,2 PH en
Nitriet / NO2 van 0,00. Door de kweekaquariums in te richten met planten en mossen die het nitraat op nemen en een wekelijkse waterverversing van 20% gemengd water is de Nitraat / NO3 van onze aquariums laag.
Regelmatig water controles leiden tot gelukkige en gezonde dwerggarnalen.

Wij analyseren gratis de waterwaarden van uw garnalenaquarium, breng dus gerust een glazen potje met aquariumwater mee.

Robert
mail ons
0032.0486 76 25 31
Openingsdagen :
Hugo Verrieststraat 23a
9040 Gent
breng me hierheen