HUSTINX AQUARISTIEK
HASSELT • Hustinx Aquaristiek is een uiterst gespecialiseerde aquariumwinkel waar dat de aquariumliefhebber ongeveer alles kan terugvinden voor zijn hobby. In onze aquariumwinkel zijn alle voeders, aquariums, materialen, vissen, koralen en planten te vinden voor zowel zoetwater- als zeewateraquariums.

Door onze uitstekende contacten wereldwijd geraken wij steeds als één van de eerste aan de nieuwste en speciaalste vissen en koralen. Praktisch al de vissen en koralen worden door ons zelf geïmporteerd en krijgen eerst een overgewenningsperiode in onze ruime quarantaine afdelingen.

Ook zijn we gespecialiseerd in het bouwen en eventueel plaatsen van aquariums, zoet- en zeewater aquariums, op maat of standaard. Hustinx Aquaristiek is een rasechte familiezaak waar de ouders, Eric en Carina, elk meer dan 40 jaar aquariumervaring hebben.

Voor leuke koopjes en nieuwtjes kan je ook onze webshop bezoeken. Aan de webshop wordt wekelijks gewerkt opdat je steeds de nieuwste en best geprijsde artikels vanuit je luie zetel kan bestellen.
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Onze winkel is open op Maandag en dinsdag van 13u00 tot 18u00; op donderdag van 10u00 tot 20u00 ; vrijdag en Zaterdag zijn we open tussen 10u00 en 18u00.
Op woensdagen, zondagen en op wettelijke feestdagen zijn we gesloten.
Vildersstraat 26
3500 Hasselt
breng me hierheen